DESEMBER EN AKTIV MÅNED FOR EGGES MANNSKOR

lagt inn 26. des. 2018, 05:30 av Arne Stokke

Desember ble en aktiv måned for koret. Den 9. desember,   2. søndag i advent,  hadde vi vår tradisjonelle adventskonsert i vakre Nordlandet kirke.  Vi var i alt 6 kor.  Foruten oss selv, deltok Jazzåkoret fra Sunndal, Tingvollklang fra Tingvoll, Kor Prima fra Averøy, Quernes Mandssangerforening fa Averøy og Frimurerkoret fra Kristiansund.
Konserten ble svært vellykket.  Mye fin korsang relatert til adventstiden ble fremført.  Julestemningen seg nok litt inn over  alle og enhver som var til stede denne ettermiddagen.

Noen dager senere, den 12, desember,  sang vi på Futurasenteret i Kristiansund.

Den 17. desember prioriterte vi å synge julesanger på institusjoner i Kristiansund og på Frei.  Vi sang på Frei sykehjem, Bergan sykehjem, Kringsjå sykehjem og på sykehuset.

Julaften bidro koret for 45. gang under familiegudstjenesten i Nordlandet kirke.

17. mai med sol og sommer...... og konsert på festivitetstrappa.

lagt inn 7. jun. 2018, 07:29 av Arne Stokke   [ oppdatert 7. jun. 2018, 07:43 ]

Tradisjonen tro, holdt koret også i år konsert den 17. mai på festivitetstrappa i Kristiansund.  Dette er et svært populært arrangement for en del av byens befolkning.  Som vanlig samlet konserten flere hundre publikummere.

Programmet er tradisjonelt, og favner om det nasjonalromantistiske.

Denne konserten er noe vi i koret ser frem til hvert år, og som vi ser på som et av flere høydepunkt gjennom året.   Når været spiller på lag slik det gjorde,  var det med å sette en ekstra spiss på arrangementet.

Før konserten på festivitatstrappa, hadde koret en blomstemarkering ved minnestøtta av vår grunnlegger Ole Egge.
Arrangementet åpnet med at koret sang Norges fjell.  Deretter holdt formannen en kort tale. Etter talen sang koret Gud signe vårt dyre fedreland.

Hektiske dager for Egges mannskor

lagt inn 9. apr. 2018, 03:11 av Arne Stokke   [ oppdatert 9. apr. 2018, 03:31 ]

Konserten i Gjemnes kirke den 8. mars ble svært vellykket.  Koret leverte et variert program som ble tatt godt imot av publikum som hadde møtte frem.
En trivelig kveld ble det. Et godt arrangement lagt til rette av Gjemnes menighetsråd.

Konserten Kirkelandet kirke dagen etter, ble en flott opplevelse.  Koret kastet seg ut i en spennende utfordring da vi fikk synge med Vidar Busk, Stephen Ackles  og Paal Flaata under deres konsert In memory of ELVIS Gospel Utrolig moro!   Kirken var fullsatt.
Koret fikk anledning til å fremføre en egen sang før Elvis Gospel konsert kom igang.

Sang på julegudstjeneste for 44. gang

lagt inn 26. des. 2017, 02:34 av Arne Stokke   [ oppdatert 28. des. 2017, 04:52 ]

Tradisjonen tro, sang Egges mannskor også i år under familiegudstjenesten i Nordlandet kirke.
Det var 44. gangen på rad koret bidro på denne måten.

Koret sang Ære være Gud, Glade Jul, Nå tennes tusen julelys og O helga natt.

Mange sier at det blir ikke jul før de har deltatt på familiegudstjenesten i Nordlandet kirke og hørt Egges mannskor.

Bildet viser en del av koret mens de venter " på tur ".

Vel gjennomført adventskonsert

lagt inn 26. des. 2017, 02:20 av Arne Stokke

Søndag 10. desember holdt vi konsert sammen med 3 vennekor.  Det ble mye fin korsang.  Sanger knyttet direkte til jul og andre sanger ble godt tatt imot av publikum.
Publikum kunne gjerne vært flere, men det forferdelige føret ( isholke ) ute må ta sin del av skylden for at mange ikke kom denne ettermiddagen.

Gode tilbakemeldinger fra både publikum og presse tilsa at det hadde vært en flott konsert.
Sokneprest Lars Ove Skaret var konferansier.  Han ledet publikum gjennom konserten på en fin måte.

Deltakende kor var Frimurerkoret fra Kristiansund, damekoret Kor Prima fra Averøy, Quernes Mandssangerforening fra Averøy og oss selv, Egges mannskor.

Bildet viser Frimurerkoret og Kor Prima som hadde en elles fremføring.

Konserten ble avsluttet ved at deltakende kor og publikum sang Deilig er jorden.

Adventskonsert søndag 10. Desember kl 1700

lagt inn 9. des. 2017, 00:51 av Arne Stokke

Velkommen til årets adventskonsert den 10. desember i Nordlandet kirke.  Tradisjonen tro, har vi også i år med oss vennekor fra distriktet.  Damekoret Kor Prima fra Averøy, Quernes Mandssangerforening fra Averøy, Frimurerkoret fra Kristiansund og oss selv vil være deltakende kor i år.

Blomstermarkering 17. mai

lagt inn 4. jun. 2017, 00:15 av Arne Stokke

Koret markerte sin grunnlegger Ole Egge ved minnestøtten i Skolegata 17. mai.

Koret åpnet markeringen med å synge Gud signe vårt dyre fedreland.  Formannen holdt deretter en kort tale før det ble lagt ned blomster.  Markeringen ble avsluttet med at koret fremførte sangen Norges fjell.

17. mai 2017

lagt inn 3. jun. 2017, 23:49 av Arne Stokke

I strålende 17. maivær holdt koret sin tradisjonelle konsert i nasjonalromantikkens tegn på Festivitetstrappa foran flere hundre publikummere.

Tidligere på dagen markerte koret sin grunnlegger Ole Egge med en blomsternedleggelse ved minnestøtten i Skolegata.

Kortreff på Straumsnes

lagt inn 5. apr. 2017, 11:48 av Arne Stokke   [ oppdatert 5. apr. 2017, 12:10 ]

Lørdag 25. mars deltok koret på kortreff i Straumsnes kirke sammen med 6 andre kor fra Nordmøre og fra Romsdal.  Arrangør var Straumsnes songlag.

Egges sang i Nordlandet Kirke julaften for 40 året på rad.

lagt inn 26. des. 2013, 05:28 av Asmund Brevik   [ oppdatert 26. des. 2013, 05:28 ]

En fin tradisjon er at medlemmene i Egges synger i kirka julaften , og i år så er det 40 års jubileum.
En fin tradisjon er at medlemene i Egges synger under julegudstjenesten i Nordlandet Kirke.
Egges har da sunget for menigheten 40 år på rad i 2013.

1-10 of 16