Om oss

Egges Mannskor er en gjeng glade gutter som møtes hver mandag klokken 1830 i Nordlandet menighetshus i Kristiansund. Der møter de en energisk dirigent Erik Glærum.  Han holder det musikalske nivået på et høyt plan.
Øvelsen pågår frem til klokken 2100.  Kun avbrutt av en obligatorisk kaffepause.

For tiden er vi på papiret 30 aktive sangere i alderen 25 - 85 år.  Det er like vel sjelden vi klarer å mønstre alle 30.  Vi ønsker oss gjerne flere i alle aldersgrupper.
Koret er årlig med på arrangementer / korstevner.

Vi forsøker også å være sosial utenom selve sangen.  Vi arrangerer jevnlig "karrakvelder" for våre medlemmer i vårt medlemslokale.  Da er en av gruppene ansvarlig for opplegget.
Årsfest i oktober hører også med.

Synes du dette høres spennende ut, ta kontakt med en av våre medlemmer.  Du er hjertelig velkommen!!

Du finner oss også på Facebok under adressen  Egges Mannskor Egges Mannskor.

Undersider (3): Historie Kontaktinfo Støtt oss